lauantai 4. lokakuuta 2014

Viime viikkojen touhuja

Olemme ilmoittautuneet Matikkatalkoisiin, joka on valtakunnallinen matematiikkakilpailu alakoulun 1-4 - luokkalaisille. Oppimispelejä pelaamalla 15.9.-15.12.2014 välisenä aikana osallistumme samalla viikkopalkintojen arvontaan. Tärkeintä on kuitenkin pelaaminen ja oppiminen.

Klikkaamalla linkkiä pääset pelaamaan omilla tunnuksilla http://www.10monkeys.com/fi/. Peli toimii sekä tabletilla että tietokoneella. Peliä voi pelata kouluaikana (klo 8.00-16.00). Muuna aikana tunnukset eivät toimi.



TVT-taitoja olemme myös harjoitelleet tablettien avulla kertaamalla yltin tehtäviä qr-koodeja lukien. Käytävälle asetettiin suunnistusrasteja ja koodista qr-readerin avulla kuvaa ottamalla esiin tuli kysymyksiä, joihin oppilaat vastasivat valitsemalla oikean vaihtoehdon.


Kiitos Tet-harjoittelija Juuso käytäväsuunnistusrastien avustustehtävästä!

Voitte kokeilla alla olevaa qr-koodin lukemista älypuhelimella tai tabletilla (qr-reader tms. ohjelmalla).




Oppilaista oli myös hauskaa harjoitella iPadeilla yltin tehtäviä Kahoot -ohjelman avulla. Oppilaat saivat vastata kysymyksiin painamalla oikeaa värikoodia. Jos omien tehtävien tekeminen kiinnostaa niin tutustu sivustoon https://kahoot.it/#/ .


                           

Oikein vastanneen on helppo tuulettaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti